Benefiet event 2024

Nieuws

Benefiet event 2024

IMG_5465

Ushersyndroom - Benefiet event - The Worldwide Aquathlon day

The Worldwide AQUATHLON DAY in Zwijndrecht - Netherlands

Op vrijdag 8 november a.s. tussen 19.00 en 22.00uur.
Deze avond staat in teken voor het goede doel het 'Ushersyndroom' Het syndroom van Usher is een erfelijke ziekte waarbij het gehoor en het zicht worden aangetast. Ook kunnen er evenwichtsproblemen zijn. Mensen met het Ushersyndroom zijn vaak slechthorend geboren en verliezen op latere leeftijd geleidelijk aan hun zicht. Uiteindelijk leidt dit tot doof- en blindheid.

Doe jij ook mee aan deze 'sponsoractie' voor het goede doel?
Aquajump - Aquacombat - Aqua Tabata - Aqua dance - Aquacycling - Aqua jogging - Aqua Aichi zijn de sporten die deze avond centraal staan. Iedereen mag meedoen vanaf 16 jaar en we zorgen met elkaar dat het een super tof
sport event wordt voor het goede doel!

Samen sporten voor het goede doel
Vanaf donderdag 12 september ligt bij de receptie van het zwembad een flyer klaar met sponsorkaart. Alle bezoekers die mee willen doen op vrijdag 8 november aan dit Benefiet event voor het goede doel ontvangen een flyer plus sponsorkaart. Ze kunnen met deze kaart zichzelf laten sponsoren bij bijv; familie, vrienden, kennissen, school, werk en het bedrijfsleven.
Er staan verschillende bedragen op dus voor iedereen een keuze. Een kruisje door het bedrag wat gesponsord wordt, en wij hopen dan dat we zoveel mogelijk volle kaarten mogen ontvangen 8 november, en de opbrengst gaat in een grote glazen pot. Vanaf deze week heeft iedereen 2 maanden om zoveel mogelijk op te halen voor dit goede doel, het 'Ushersyndroom'
De entreeprijs gaat volledig naar dit goede doel!
Wij hopen op een geweldig mooi bedrag op vrijdag 8 november, en een grote opkomst en uiteraard wensen we iedereen heel veel sport plezier en alvast dank voor jullie inzet!!

Veel succes,

Team De Hoge Devel

IMG_5465

IMG_5466

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.